Cookie- og privatlivspolitik

Generelt

N√•r du bes√łger www.egil-rasmussen.dk, eller en af de underliggende websider, indsamles en r√¶kke oplysninger om dig, din computer og din adf√¶rd p√• websiden. Dette g√łr vi for at forbedre brugeroplevelsen for dig samt for at give dig den bedst mulige service.

Brug af personoplysninger

N√•r der indsamles personoplysninger, afgives disse aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Ligeledes indsamles aldrig personoplysninger uden at du selv har givt os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en unders√łgelse m.v..

Personoplysningerne bruges til at kunne gennemf√łre den service, vi tilbyder dig.

Yderligere anvendes personoplysningerne til at f√• st√łrre og mere detaljeret kendskab til dig og √łvrige bes√łgende, s√• vi herigennem kan tilpasse vores service efter dig og √łvrige bes√łgendes behov.

Denne brug kan bl.a. omfatte unders√łgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores services, tjenester og teknologier.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du √łnsker at f√• indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig, bedes du rette henvendelse til Egil Rasmussen via e-mail [email protected].

Er der registreret forkerte data, eller m√•tte du have andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f√• indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan g√łre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

I f√łlge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor gemmer vi dine personlige oplysninger p√• computere med begr√¶nset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres l√łbende for at afg√łre, om vores brugeroplysninger h√•ndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverf√łrsler via internettet. Det betyder, at der kan v√¶re en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, n√•r data sendes og opbevares elektronisk.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres l√łbende efterh√•nden som det form√•l, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at √¶ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive n√łdvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og √¶ndre n√¶rv√¶rende retningslinjer for behandling af personoplysninger. G√łr vi det, retter vi datoen for ‘sidst opdateret’ nederst p√• siden. I tilf√¶lde af v√¶sentlige √¶ndringer giver vi besked i form af en synlig meddelelse p√• vores webside.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du i f√łlge Persondataloven ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henf√łres til dig. S√•fremt det skulle vise sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr√¶ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger om dig g√łres til genstand for behandling. Du kan ogs√• til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr√łrende dig. Du har til enhver tid retten til at klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/.

Cookies

Den anvendte type cookie er udelukkende til brug for statistik til Google Analytics, der anvendes i forbindelse med at √łge brugervenligheden p√• vores hjemmeside.

Statistik

For at kunne prioritere og udvikle de mest bes√łgte sider p√• hjemmesiden, opg√łr vi periodisk en statistik over brug af siden. Statistikken anvendes udelukkende internt i opsummeret form til at se, hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest. Data om den enkelte brugers anvendelse af tjenesterne videregives eller s√¶lges ikke til tredjepart.

Cookies generelt

Cookies er en lille tekstbesked, der placeres på din computer, når du benytter en hjemmeside. En cookie kan placeres på din computer i forbindelse med en tjeneste, for så at blive slettet igen, når du forlader hjemmesiden.
Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger.

Sådan afviser du brug af cookies

Du kan afvise cookies på din computer i indstillinger af din browser. Ved ikke at tillade cookies er der hjemmesider, hvis funktionalitet er afhængig af cookies, der ikke længere virker som tilsigtet. En cookie befinder sig på din computer, så det er altid muligt for dig at se, ændre eller slette cookies.

Du styrer selv cookies, idet du i browseren v√¶lger avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilf√łjer dom√¶ner, hvorfra du vil blokere cookies. Individuelle cookies, eller alle de cookies som er gemt p√• din computer, kan slettes uden videre.

Dette indhold er sidst opdateret den 11. september 2019.