Velkendt og anerkendt entrepren√łr

siden 1937

Vi er stolte af at v√¶re en b√•de velkendt og anerkendt spiller i den danske t√łmrer- og byggebranche. Vores kunder og samarbejdspartnere v√¶lger os aktivt igen og igen og anbefaler os l√łbende til andre.

Vi er grundlagt p√• gode jydske v√¶rdier, som vi har fastholdt og stadig v√¶rner om den dag i dag, nemlig en faglig passion for vores fag, ydmyghed og √¶rlighed. V√¶rdier, som skinner igennem hele vores virksomhed, fra den interne kommunikation, til dialogen med vores kunder og samarbejdspartnere til selve m√•den, vi udf√łrer vores arbejde p√•.

Historien om Egil Rasmussen Fredericia

Det var her i Fredericia, det hele startede i 1937. T√łmrermester Egil Rasmussen etablerede en simpel t√łmrervirksomhed og hjalp egnens husstande med almindeligt t√łmrerarbejde. Senere dygtiggjorde han sig i at renovere kirker. Egil var arbejdsom, handlekraftig og √¶rek√¶r omkring sit arbejde – og s√• var han respekteret og vellidt for sin √¶rlighed og ydmyghed. Det var starten. Resten er historie frem til i dag, hvor Egil Rasmussen er vokset til en stor velkendt og anerkendt t√łmrer- og entrepren√łrvirksomhed, der besk√¶ftiger over 300 mennesker og arbejder med alt fra d√łrudskiftning til de allerst√łrste hoved- og totalentrepriser i Danmark.

Vores tre forretningsområder

I dag arbejder vi med t√łmrerfaget inden for vores tre forskellige forretningsomr√•der: service, entreprise og forsikring.

En god arbejdsplads

Vores medarbejdere er ikke bare et tal i rækken. Selvom vi beskæftiger over 300 kompetente kollegaer, så mener vi oprigtigt, at de alle er lige værdifulde og vi værner om deres arbejdsglæde, sundhed og trivsel.

Selvom vi er arbejdsomme og får noget fra hånden hver dag, så er der plads til det menneskelige aspekt. Plads til, at vi også bare er mennesker på en arbejdsplads, der kan have en dårlig dag, eller lave fejl, lære og komme videre.

Vi er stolte af vores uformelle tone i dagligdagen og vores meget flade ledelsesstruktur. Hos os er ingen d√łre nogensinde mere lukkede, end at man kan g√• til alle med alt, uanset titel og “rang”. Vi arbejder efter mottoet, at det ikke er vigtigt, hvem man g√•r til, bare man g√•r til √©n, og s√• skal personen nok hj√¶lpe med at formidle videre, hvis vedkommende ikke selv kan hj√¶lpe.

Bæredygtigt fokus

Vi oplever i stigende grad fokus på bæredygtighed i vores branche. Både med hensyn til bæredygtigt byggeri og en generel strategi og tilstillingtagen til bæredygtighed i virksomhedens virke. Vi er stolte af at være i gang med en omstilling til et mere bæredygtigt Egil Rasmussen frem mod 2029.