Job hos Egil Rasmussen Fredericia

Vi er stolte af, at rigtig mange af vores medarbejdere vælger at være her længe. Meget længe. Flere har faktisk været hos os hele deres arbejdsliv og vi fejrer med jævne mellemrum 15-20-25-30 års jubilæum. Hvorfor gør de det? Vi tror det er fordi vi oprigtigt værner om vores medarbejderes trivsel. Vi ser dem som talentfulde individer, der bidrager til vores virksomhed med lige meget værdi på tværs af funktioner og anciennitet. Vi går langt for, at alle vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde – hver dag.

Ledige stillinger lige nu

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger vi har i Egil Rasmussen Fredericia i øjeblikket.

Selvom du ikke ser en ledig stilling, der passer dig, er du altid velkommen til at søge uopfordret.

Læs mere detaljeret om de forskellige stillingsbetegnelser på vores koncernhjemmeside.

Om os som arbejdsplads

Hvordan er det at arbejde hos Egil Rasmussen Fredericia?

Først og fremmest er vi en arbejdsplads med højt til loftet. Her er plads til en afslappet og uformel tone og humor. Vi er jyder, så selvom vi som virksomhed kan flyve højt, har vi altid god kontakt med den jydske muld.

Vi værner om vores medarbejderes sundhed og sikkerhed frem for alt. Derfor har vi et velfungerende sikkerhedsudvalg, der sikrer, at vi til enhver tid besidder den nyeste sikkerhedsmæssige viden, teknik og udstyr. Efter 3 måneders ansættelse tilbyder vi desuden alle vores medarbejdere at indgå i en sundhedsforsikring, som betyder, at de kan få den rette hjælp hurtigt, uanset om der er tale om et brækket ben, hovedpine, eller en knækket psyke.

Vælger du at søge et arbejde hos os, så søger du hos en arbejdsplads, der:

  • har en flad ledelsesstruktur, hvor alle kan komme til alle med alt
  • prioriterer medarbejdernes sundhed og sikkerhed uden kompromis
  • har plads til fejl og læring
  • har en uformel omgangstone med plads til sjov
  • værner om en åben og ærlig kommunikation hele vejen rundt
  • gør meget ud af det sociale sammenhold

Vi vægter det sociale

Vi vægter det sociale aspekt højt, fordi vi mener, at en stor del af arbejdsglæde er at have tætte kollegaer at dele hverdagen sammen med. På byggepladserne mener vi, at der skal være plads til sjov og vi opfordrer alle vores tømrere og lærlinge til at arrangere sociale arrangementer jævnligt.

For alle funktionærer bydes der på frokost hver fredag kl. 12 på kontoret på Nordensvej, hvor vi lige får talt sammen og har mulighed for at sparre med hinanden om de sager, vi hver især er involveret i. Hver tredje måned holdes en større samling en fredag kl. 11.30, hvor vi bl.a. gennemgår status på igangværende projekter, udveksler erfaringer og har mulighed for at give fællesbeskeder.

Vi har også en yderst velfungerende personaleforening, der sikrer, at vi jævnligt laver ting sammen uden for arbejdstid. Det kan enten være i mindre grupper, f.eks. alle tømrere sammen, eller noget for os allesammen. Det kan f.eks. være at tage ud at spille padel, at tage til vinsmagning, afholdelse af sommerfest, julefrokost og meget mere.

Det siger vores medarbejdere