ØsterBO afd. 14 og 15

Vindues og tagudskifting i hovedentreprise

Egil Rasmussen har haft fornøjelsen af at udført et projekt med udskiftning af tag og vinduer for ØsterBO Afd. 14 og 15, beliggende på Østerled 2-50, 7100 Vejle.

Som hovedentreprenør på dette omfattende renoveringsprojekt, har vi gennemført arbejdet i tæt overensstemmelse med det udleverede udbudsmateriale og de specificerede rettelsesblade.

Projektet inkluderer en total udskiftning af tage og vinduer på bygningerne, herunder miljøsanering og nedbrydning af eksisterende strukturer. Renoveringen af tagkonstruktioner involverede både forstærkning og udskiftning af spærtræ, samt installation af nye zinkbeklædte kviste og tagafvandingssystemer.

Vi har også stået for en omfattende renovering af facadeelementerne, hvor alle eksisterende sålbænke blev omfuget og fastgjort, samt at indvendige vindueslysninger blev malet. Endvidere blev eksisterende altaner renoveret med reparation af betonskader, installation af fugtmembraner og overfladebehandling af altansider og -bunde.

Projektets succes skyldes vores erfarne teams engagement og præcision, der sikrede, at alle mål og specifikationer blev nøje kontrolleret og overholdt. Vores samarbejde med underleverandører og leverandører af materialer har også været en vigtig faktor i at opnå det høje kvalitetsniveau, som ØsterBO forventede.

Opførelsesår: 20. maj 2021 – 23. maj 2023

Entrepriseform: Hovedentreprise

Entreprisesum: 35.487.000,- ekskl. moms

Bygherre: Boligforeningen ØsterBO

Arkitekt: Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S