Normal

Lagerprojekt samt tilhørende kontor domicil i fagentreprise

Egil Rasmussen udførte omfattende tømrer- og snedkerarbejde med høj kvalitet

Vores byggeledere håndterede byggepladsens sikkerheds- og velfærdsforanstaltninger, herunder affaldshåndtering og vinterforanstaltninger i henhold til DGNB Guld-standarden for vores dygtige tømrere.

Indvendige døre blev monteret med beslag i rustfrit stål og låsekasser, samt fugning med brandsikre materialer. Udvendige vægge blev opført med træskelet og isolering i 180 mm, 155 mm og 119 mm tykkelser, baseret på detaljeringsmapper.

Indvendigt blev der installeret gipsvægge i forskellige tykkelser og lydisoleringstyper, herunder 85 mm fibergips, 120 mm og 250 mm gipsvægge med mineraluld. Indvendigt blev monteret nedhængte systemlofter med skjult skinnesystem, hygiejneloft i plastlamineret stål og stållofter.

På mezzaninen blev opbygget etagedæk med brandklassificeret beton og stålarmering. Tagterrasserne blev konstrueret med trækonstruktion og plantekasser i vejrbestandigt kompositmateriale.

Diverse opgaver som infostationer i stål, foldevægge i glas og aluminium, samt vinduesbundstykker i massivt træ blev også udført med stor omhu. Egil Rasmussen leverede komplette løsninger med fokus på detaljer og høj standard

Opførelsesår: 25. juli 2022 – 5. april 2023

Entrepriseform: Fagentreprise

Bruttoareal i m2: 64.000 m2

Entreprisesum: 15.518.893,- ekskl. moms

Bygherre: Normal

Arkitekt: Frost Larsens A/S

Ingeniør: Rønslev ApS